Saveti


Planiraj putovanja i uživaj u druženju na mreži 

Ukoliko ste od onih koji uživaju da planiraju svoje putovanje ,na pravom ste mestu . Ovde možete pronaći srodnog saputnika,upoznati i planirati zajednički odmor ,avanturu ili šoping turu. Možete se družiti,zajednički osmisliti putovanje i otkriti neku novu destinaciju .Treba samo da se registrujete i da uz pomoć kriterijuma za pretragu pronađete sebi odgovarajuću osobu.

Nudimo vam nekoliko praktičnih saveta koji vam mogu olakšati izbor partnera i učiniti vaše putovanje lepšim i prijatnijim.

Upoznajte se pre puta

Da bi vaše putovanje i planirani odmor protekli u najboljem redu, vrlo je važno odabrati pravog saputnika. Pretraga na sajtu će vam pomoći da suzite izbor ljudi sa kojima želite da otputujete,ali vam je naša  preporuka i da se i lično upoznate. Otiđite na kafu ili ručak. Ispričajte se. Razmenite iskustva i utiske sa ranijih putovanja. Provedite neko vreme zajedno.  Na taj način uverićete se da li jedno drugom zaista odgovarate i da li postoje neka neslaganja koja bi narušila komfor vašeg putovanj

Zavisno od cilja vašeg putovanja ,detaljno razmotrite sve opcije koje su vam na raspolaganju.
Ako vam je potreba za saputnikom motivisana smanjem troškova puta i praktičnom podrškom ,otvoreno to recite . Sa druge strane ,ukoliko ste  i za druženje i zajedničke avanture jasno iznesite svoje namere. Budite iskreni . To je ključ za uspešan odabir saputnika i uspešno putovanje. 

Sa druge strane, ako vam se potencijalni saputnik dopada ali vam smetaju neke njegove navike,nemojte odustajati na prvu loptu. Razlike u navikama ne znače da se nećete dobro slagati na putu,kao što ni sličnosti nisu uvek prednost. Oslušnite svoju intuiciju, možda je simpatični potencijalni saputnik sa lošim navikama prava osoba za vas.

Napravite plan puta

Ne morate da planirate svoj put iz sata u sat,niti morate sa svojim saputnikom da provodite 24h dnevno , ali se dogovorite šta ćete raditi zajedno. Zajednički razmotrite sve opcije i donesite kompromisne odluke. Uostalom možete se dogovoriti i da sve rešavate spontano i usput, ali ta odluka mora biti zajednička.

Budite fleksibilni 

Kao što je teško naći idealnog partnera u životu ,tako je teško naći idealnog partnera za putovanje,dakle onog koji vam odgovara u svemu i u potpunosti. Zato budite fleksibilni i spremni na kompromis i birajte upravo takvog saputnika sa kojim se možete o svemu dogovoriti. 

Budite fer - držite se dogovora

Da sve bude onako kako želite i kako ste planirali , sa svojim saputnikom detaljno se dogovorite oko svega i naravno držite se dogovora. Iskreno iznesite koja su vam očekivanja i isto tražite.Najbolje je da ništa ne ostane nedorečeno. Dogovoreno možete staviti i na papir,ukoliko vam to više odgovara. 

ZlatnaKarika - vaša mreža za putovanje ,želi vam srećan put,prijatan odmor i nezaboravno druženje.