o sajtu


PUTUJMO ZAJEDNO !

Zlatna karika je besplatna društvena mreža za pronalaženje saputnika odnosno partnera za putovanje ,druženje sa ljudima koji dele istu ljubav i strast prema putovanjima ,kao i za razmenu iskustava ,preporuka i praktičnih saveta sa raznih turističkih destinacija.

Ovaj društveni servis pruža mogućnost da potpuno besplatno pronađete odgovarajuću osobu koja će vam biti saputnik na putu ili odmoru putem korišćenja jednostavne pretrage na sajtu. Dakle ,možete izabrati svoje društvo za putovanje koje će vam u potpunosti odgovarati ,bez obzira da li je u pitanju jedna ,dve ili više osoba.

Putovanje u društvu će vam značajno smanjiti troškove puta i doneti niz praktičnih koristi ,obzirom da uvek možete računati na pomoć i podršku svog saputnika.

Ne propustite više ni jedno putovanje u životu 

Ako ste željni turističke avanture ,neke egzotične destinacije ,aktivnog odomora ili jednostavno želite opuštanje u nekom mirnom ambijentu ili spa centru , a niko od vaših prijatelja i članova porodice ne deli vašu želju ili  je jednostavno sprečen da ide sa vama ,nemojte odustajati od putovanja.
Ovde možete pronaći odgovarajuće društvo za sva ona putovanja o kojima maštate.
Kako partnera za putovanje birate po svojim kriterijumima ,na ovaj način je uvek zagarantovan dobar provod i druženje.

Poveži se, podrži i druži 

Osim toga što je putovanje u društvu zabavnije i opuštenije ,ono će vam doneti niz prednosti,pre svega finansijskih ali i praktičnih . Sa svojim saputnikom možete podeliti troškove puta ,izbeći doplatu za jednokrevetnu sobu ,ostvariti po neki popust  i tako značajno smanjiti svoje izdatke.

Povezivanje sa saputnikom, koji deli vaša interesovanja i navike ,ima i niz praktičnih koristi.
Na njega se uvek možete osloniti ukoliko vam zatreba pomoć oko čuvanja stvari ,podrška u slučaju bolesti ili bilo kakvih drugih neprijatnosti. Svakako ćete se osećati sigurnije, opuštenije i bezbednije ako uz sebe imate nekoga koga poznajete.

No,ono što je najvažnije ,ovim putem možete steći dobrog prijatelja ili više njih i uživati u zajedničkom odmoru.
Zato budite otvoreni za nova prijateljstva i avanture,spakujte kofere, opustite se i otputujte.

Registrujte se ,postanite deo Zlatne karike - mreže za putovanja i uživajte !